Обосновани Футболни Прогнози

Сейняйоен ЯК - Оулу Палосеура

30 Май 2012 - 18:30
Сейняйоен ЯК
Оулу Палосеура
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между тимовете на Сейняйоен ЯК и Оулу Палосеура от 7-ия кръг на първенството във Финландия в Икьонен.

Ето и статистиката за днешната среща:

Сейняйоен ЯК

Играчите на състава домакин са на върха в класирането с актив от 16 точки, след 5 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 6 срещи имат положителна голова разлика 11-3. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели съставът е изиграл 2 срещи, в които е записал 2 успеха, при голова разлика 5-2.

В предишните си 6 официални срещи в Икьонен играчите на Сейняйоен ЯК имат в актива си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 3 получени гола.

Оулу Палосеура

Отборът на гостите от Оулу Палосеура е 4-ти в таблицата със събрани 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 5 мача има голова разлика 9-5. При гостуванията си тимът има 2 срещи досега, в които има 2 равни срещи, при обща голова разлика 3-3.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Оулу Палосеура са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Сейняйоен ЯК - Оулу Палосеура - директни мачове

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 5 поредни победи в шампионата на Финландия, а у дома е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на Оулу Палосеура постигна победа в предишния си мач в първенството на Финландия, а на чужд терен е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.