Обосновани Футболни Прогнози

Талина Калев - Силамае Калев

22 Май 2012 - 18:45
Талина Калев
Силамае Калев
Прогноза: 2
Коефициент: 1.67
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните състави на Талина Калев и Силамае Калев от 14-ия кръг на футболния шампионат в Естония в турнира Мейстрилига.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Талина Калев

Футболистите на отбора домакин са 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи са успели да отбележат 13 попадения и са позволили да им отбележат 24 гола в собствената врата. У дома Талина Калев е изиграл 7 мача до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Мейстрилига футболистите на Талина Калев са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Силамае Калев

Гостуващият отбор на Силамае Калев е на 4-то място във временното класиране с 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя е успял да реализира 13 гола в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата мрежа и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Силамае Калев е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Талина Калев - Силамае Калев - преки двубои

В предишният мач между двата отбора, съставът на Талина Калев няма нито една победа, а отбора на Силамае Калев е записал 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Талина Калев допусна поражение в предишната си среща в първенството на Естония, а у дома е с 2 победи.

Съставът на гостите от Силамае Калев записа равенство в последната си среща в първенството на Естония, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.