Обосновани Футболни Прогнози

ФК Копенхаген - Одензе

6 Май 2012 - 19:00
ФК Копенхаген
Одензе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 30-ия кръг на футболния сезон в Суперлигата на Дания между ФК Копенхаген и Одензе.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

ФК Копенхаген

Гражданите заемат върха в класирането с актив от 61 точки, записани след 18 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача имат голова разлика 50-21. У дома ФК Копенхаген е играл 15 срещи до момента, в които има 10 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 27-10.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига тимът на Гражданите има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 13-3.

Одензе

Гостуващият тим на Одензе заема 10-то място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 28 точки, след 7 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя има отрицателна голова разлика 40-48. На чужд терен тимът има 13 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 18 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига футболистите на Раираните имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при обща голова разлика 4-9.

ФК Копенхаген - Одензе - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на ФК Копенхаген е записал 3 успеха, тима на Одензе има спечеленa една победа, а един сблъсък е завършил с равенство, при обща голова разлика 13-8. В предишните 2 срещи у дома срещу Одензе, футболистите на ФК Копенхаген са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от ФК Копенхаген допусна загуба в предишния кръг в първенството на Дания, а на своя стадион е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите загуби последната си среща в шампионата на Дания, а като гост стигна до равенство преди това.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.