Обосновани Футболни Прогнози

Лех Познан - Подбескидзе

3 Май 2012 - 19:00
Лех Познан
Подбескидзе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Полша в турнира Екстракласа между съставите на Лех Познан и Подбескидзе.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Лех Познан

Домакините са 4-ти във временното подреждане с общ сбор от 48 точки, постигнати след 14 победи, 6 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 28 двубоя имат положителна голова разлика 41-22. Като домакин отборът на Лех Познан е изиграл 14 двубоя, в които има 10 победи, 1 равенство и 3 загуби, реализирал е 24 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 8 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Железничарите е записал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са отбелязали 10 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Подбескидзе

Гостуващият състав на Подбескидзе заема 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 34 точки, от 9 победи, 7 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 28 срещи е вкарал 25 гола в противниковата врата и е получил 37 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 14 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 14-24.

В предишните си 6 официални мача в Екстракласа футболистите на Подбескидзе имат в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 13 получени гола.

Лех Познан - Подбескидзе - преки мачове

В предишният мач между двата отбора, Лех Познан няма постигната нито една победа, отбора на Подбескидзе също не е записал нито една победа, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 последователни победи в шампионата.

Тимът на Подбескидзе е в серия от 2 поредни загуби в първенството.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.