Обосновани Футболни Прогнози

Хьонефос - Молде

28 Май 2012 - 19:00
Хьонефос
Молде
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на текущият шампионат в Норвегия в Типелиген между футболните състави на Хьонефос и Молде.

Време е за фактите за днешния футболен двубой:

Хьонефос

HBK са на 6-то място в таблицата с общ актив от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 срещи са вкарали 10 попадения и са получили 8 гола в мрежата си. У дома тимът на Хьонефос е играл 5 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 6 гола във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Типелиген футболистите на HBK имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

Молде

Отборът на гостите от Молде е втори в класирането с актив от 24 точки, след 8 победи и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 22-12. Като гост тимът е играл 5 мача до момента, в които има 2 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Молде има в актива си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 5 гола.

Хьонефос - Молде - преки мачове

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Хьонефос не е постигнал нито една победа, отбора на Молде е записал 1 победа, а в един двубой двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 1-2. В предишната среща у дома срещу Молде, футболистите на Хьонефос нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Хьонефос стигна до равенство в последния кръг в Норвегия, а при домакинствата си постигна победа преди това.

Тимът на Молде е в серия от 5 поредни победи в Норвегия, като в 2 от тях е бил гост.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.