Обосновани Футболни Прогнози

Капфенберг - Рапид Виена

13 Май 2012 - 17:00
Капфенберг
Рапид Виена
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
0 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе срещата между футболните състави на Капфенберг и Рапид Виена от 35-ия кръг на настоящето футболно първенство в Бундеслигата на Австрия.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Капфенберг

Капфенберг са на 10-то място в класирането с актив от 23 точки, след 5 победи, 8 равенства и 21 загуби през сезона, като в изиграните 34 срещи имат голова разлика 21-60. На домашна сцена съставът на Капфенберг е изиграл 17 двубоя, в които има 4 победи, 6 равенства и 7 загуби, отбелязал е 15 попадения в противниковата врата и е получил 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Капфенберг имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 4 гола и са допуснали 7 гола.

Рапид Виена

Гостуващият тим на Рапид Виена се намира на второ място в класирането със събрани 56 точки, записани след 14 победи, 14 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 34 мача е отбелязал 48 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 30 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът има 17 срещи, в които е записал 6 победи, 7 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 22-15.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Зелено-белите е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали 7 гола и са получили 5 гола.

Капфенберг - Рапид Виена - директни двубои

В последните 5 срещи между двата тима, Капфенберг не е постигнал нито една победа, отбора на Рапид Виена има записани 3 победи, а в 2 двубоя двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-11. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Рапид Виена, Домакините от Капфенберг нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините загуби последната си среща, а преди това има равенство.

Отборът на гостите от Рапид Виена победи Матерсбург с минималното 0-1 в последната си среща, а преди това допусна загуба.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.