Обосновани Футболни Прогнози

Аустрия Лустенау - Санкт Андра

4 Май 2012 - 21:30
Аустрия Лустенау
Санкт Андра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболистите на Аустрия Лустенау и Санкт Андра от 33-ия кръг на сезона в Ерсте Лигата на Австрия.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Аустрия Лустенау

Аустрия Лустенау се намират на второ място в класирането с актив от 57 точки, постигнати след 16 победи, 9 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 32 двубоя имат голова разлика 54-38. У дома Аустрия Лустенау има 16 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 25-15.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Аустрия Лустенау е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са записали 14 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Санкт Андра

Гостуващият отбор на Санкт Андра заема върха в класирането с 61 точки, постигнати след 17 победи, 10 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя е успял да вкара 64 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 42 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 16 срещи до момента, в които има 8 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 33-24.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Лига тимът на Санкт Андра има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Аустрия Лустенау - Санкт Андра - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата състава, Аустрия Лустенау има постигнати 2 победи, отбора на Санкт Андра е записал една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 11-9. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Санкт Андра, Домакините от Аустрия Лустенау са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Аустрия Лустенау победи в последния си мач в първенството Хартберг с 2-0.

Тимът на гостите също спечели последният си мач срещу Алтах с минималното 1-0, а преди това има загуба и 3 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.