Обосновани Футболни Прогнози

Молде - Тромсьо

24 Май 2012 - 20:00
Молде
Тромсьо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се състои сблъсъка от 11-ия кръг на футболното първенство в Типелиген на Норвегия между футболните отбори на Молде и Тромсьо.

Ето и фактите за днешната среща:

Молде

Домакините се намират на втора позиция в класирането с 21 точки, след 7 победи и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 10 мача са успели да отбележат 19 попадения в противниковата врата и са получили 10 гола в собствената врата. Пред своите предани почитатели Молде е изиграл 5 двубоя досега, в които е записал само победи, вкарал е 11 попадения във вратата на гостуващите отбори и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Молде имат в актива си 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 15-5.

Тромсьо

Тимът на гостите от Тромсьо е 4-ти във временното подреждане с 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 срещи има положителна голова разлика 17-10. При гостуванията си съставът е изиграл 4 двубоя до момента, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Типелиген футболистите на TIL имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 10 гола и са получили 9 гола от противниковите футболни състави.

Молде - Тромсьо - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, тимът на Молде е записал 2 успеха, отбора на Тромсьо също е записал 2 победи, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Тромсьо, Домакините от Молде нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Молде е с 4 поредни победи в шампионата на Норвегия, а у дома е с 4 успеха.

Съставът на гостите от Тромсьо постигна победа в предишната си среща в шампионата, а при гостуването си на Стрьомгодсет загуби с 2-0.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.