Обосновани Футболни Прогнози

Берое - Черно море

5 Май 2012 - 18:00
Берое
Черно море
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя от поредния кръг на сезона в България в А ПФГ между футболните тимове на Берое и Черно море.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Берое

Домакините са 9-ти в таблицата с временното класиране с актив от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 26 двубоя са успели да реализират 26 попадения и са допуснали 32 гола в собствената мрежа. На домашна сцена Берое е изиграл 13 мача до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 15-10.

В предишните си 6 официални двубоя в А ПФГ футболистите на Берое са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в вратата на съперниците си 6 попадения и са получили 2 попадения от своите съперници.

Черно море

Съставът на гостите от Черно море се намира на 8-мо място в класирането с актив от 43 точки, събрани след 13 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя е отбелязал 39 гола в мрежата на съперниците си и е получил 21 гола в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 13 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 17 гола в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Черно море имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 16 гола и получени 10 гола.

Берое - Черно море - директни мачове

В последните 5 мача между двата тима, Берое няма нито една победа, отбора на Черно море е постигнал 2 успеха, а в 3 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 0-3. В последните 2 срещи у дома срещу Моряците, Домакините от Берое нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Берое стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на България, а на собствения си терен е с 2 последователни успеха.

Отборът на гостите е с 2 последователни поражения в първенството на България.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.