Обосновани Футболни Прогнози

Реймс - Монако

7 Май 2012 - 21:30
Реймс
Монако
Прогноза: X2
Коефициент: 1.67
2 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на шампионата във Франция в Лига 2 между футболните отбори на Реймс и Монако.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Реймс

Футболистите на тима домакин са на втора позиция в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 58 точки, от 16 победи, 10 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните 35 двубоя имат положителна голова разлика 49-36. Пред своите горещи почитатели Реймс е играл 17 мача, в които има 12 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 33-17.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 тимът на Реймс има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 8 гола и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Монако

Тимът на гостите от Монако е 9-ти във временното подреждане с актив от 49 точки, събрани след 12 победи, 13 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 35 двубоя е реализирал 39 гола и е допуснал 43 попадения в собствената врата. На чужд терен отборът е играл 17 срещи, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 6 загуби, реализирал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 23 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Червено-белите е постигнал 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 9-4.

Реймс - Монако - преки срещи

В предишният двубой между двата отбора, отборът на Реймс е записал 1 победа, а Монако не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Реймс има успех в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си има победа и равенство.

Тимът на Монако има само една загуба и 5 победи в последните си 6 срещи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.