Обосновани Футболни Прогнози

Пескара - Ночерина

26 Май 2012 - 21:45
Пескара
Ночерина
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Пескара и Ночерина от 42-ия кръг на текущият футболен сезон в Италианската Серия Б.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Пескара

Пескара са 2-ри във временното класиране с общ сбор от 80 точки, записани след 25 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 41 мача имат голова разлика 89-54. У дома отборът на Пескара е изиграл 20 срещи до момента, в които има 14 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 44 гола в противниковата врата и е получил 22 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в Серия Б играчите на Пескара са постигнали 5 победи и 1 загуба, като са отбелязали в мрежата на своите противници 17 попадения и са допуснали 4 гола от своите съперници.

Ночерина

Гостуващият състав на Ночерина е на 20-та позиция в класирането с 40 точки, натрупани след 10 победи, 10 равенства и 21 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 41 двубоя е успял да реализира 52 гола и е инкасирал 70 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е играл 20 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 11 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на своите домакини и е получил 34 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в Серия Б отборът на Ночерина има 3 победи и 3 загуби, като футболистите му са реализирали във вратата на съперниците си 7 попадения и са инкасирали 9 гола от играчите на противниците си.

Пескара - Ночерина - преки двубои

В последният сблъсък между двата съперника, Пескара спечели с 4-2 гостуването си на тима на Ночерина през Януари.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините постигна успех с 3-1 като гост над Сампдория в предишната си среща в първенството на Италия, а при домакинствата си допусна загуба с 0-2 от Ливорно в последната си среща.

Съставът на гостите от Ночерина спечели с 3-0 над Падуа у дома в предишната си среща в Италия, а като гост е в серия от 2 поредни загуби от Варезе и Кротоне.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.