Обосновани Футболни Прогнози

Варнамо - Браге

30 Юни 2012 - 17:00
Варнамо
Браге
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
3 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 15-ия кръг на текущият сезон в Швеция в турнира Суперетан Лига между футболните състави на Варнамо и Браге.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен сблъсък:

Варнамо

Варнамо са 16-ти във временното класиране с общ сбор от 6 точки, от 1 победа, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя са вкарали 12 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 29 попадения в мрежата си. Пред своите горещи привърженици съставът има 7 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 6 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Суперетан Лига тимът на Варнамо има в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-11.

Браге

Гостуващият отбор на Браге се намира на 12-то място в класирането с общ актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя има голова разлика 16-19. Като гост съставът е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Браге имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Варнамо - Браге - преки двубои

В предишните 2 изиграни срещи между двата отбора, Варнамо има постигнатa една победа, тима на Браге няма спечелена нито една победа, а в един сблъсък двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-3. В последната среща у дома срещу Браге, футболистите на Варнамо са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Варнамо допусна загуба в предишния си двубой в първенството на Швеция, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни загуби.

Тимът на Браге е с 2 поредни равенствa в Швеция, а преди това има загуба и 2 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.