Обосновани Футболни Прогнози

Институто Кордоба - Феро Карил Оесте

23 Юни 2012 - 21:00
Институто Кордоба
Феро Карил Оесте
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между отборите на Институто Кордоба и Феро Карил Оесте от последния кръг на текущият шампионат в Примера Б Насионал на Аржентина.

Информацията за днешната футболна среща:

Институто Кордоба

Домакините са 2-ри в класирането с актив от 70 точки, събрани след 19 победи, 13 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 37 срещи са успели да отбележат 56 гола в противниковата врата и са допуснали 25 попадения в мрежата си. Пред своите фенове тимът е изиграл 18 срещи до момента, в които има 12 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 28-9.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Институто Кордоба имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 и получени 7 гола.

Феро Карил Оесте

Тимът на гостите от Феро Карил Оесте заема 11-та позиция в таблицата с актив от 53 точки, събрани след 13 победи, 14 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 мача е успял да отбележи 26 попадения в противниковата врата и е получил 28 гола в собствената си мрежа. На чужд терен тимът има 18 мача, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 7 загуби, при голова разлика 9-20.

В предишните си 6 двубоя в Примера Б Насионал тимът на Феро Карил Оесте има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като футболистите му са реализирали 6 гола и са допуснали 6 попадения в мрежата си.

Институто Кордоба - Феро Карил Оесте - директни мачове

Предишните 3 изиграни срещи между двата състава са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 2-2. В предишната среща на своя терен с отбора на Феро Карил Оесте, Домакините от Институто Кордоба стигнаха само до 1-1 през Ноември 2010 година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Институто Кордоба постигна победа с 2-0 като гост над Депортиво Мерло в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион допусна загуба с 0-2 от Килмес Буенос Айрес в последния си мач.

Отборът на гостите загуби у дома с 2-3 от Атланта Буенос Айрес в предишния кръг в шампионата, а като гост е в серия от 2 последователни победи и има 3 чисти успеха в последните си 4 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.