Обосновани Футболни Прогнози

Арсенал Саранди - Белграно Кордоба

24 Юни 2012 - 21:00
Арсенал Саранди
Белграно Кордоба
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 19-ия кръг на футболния сезон в Аржентинската Примера Дивисион между Арсенал Саранди и Белграно Кордоба.

Стига приказки време е за фактите за днешния мач:

Арсенал Саранди

Домакините от Арсенал Саранди са водачи във временното подреждане със събрани 35 точки след 10 победи, 5 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 18 срещи имат голова разлика 29-15. На своя терен тимът е изиграл 9 двубоя, в които е записал 6 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Арсенал Саранди е постигнал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като играчите му са записали 17 гола и са допуснали 5 попадения в своята врата.

Белграно Кордоба

Гостуващият тим на Белграно Кордоба е 12-ти в таблицата с 24 точки, записани след 6 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя е отбелязал 17 гола във вратата на съперниците си и е получил 19 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 8 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 10 гола във вратата.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Белграно Кордоба е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 и получени 7 гола.

Арсенал Саранди - Белграно Кордоба - преки двубои

В предишните 3 срещи между двата отбора, отборът на Арсенал Саранди има спечелени 2 мача, а отбора на Белграно Кордоба има една победа, при обща голова разлика 5-4. В предишната среща у дома срещу Белграно Кордоба, играчите на Арсенал Саранди спечелиха с 4-3 през 2007 година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Арсенал Саранди е в серия от 2 поредни победи и 6 мача без загуба в Аржентина - 5 победи и 1 реми, а на собствения си терен е с 3 поредни успеха.

Отборът на Белграно Кордоба спечели с 3-1 у дома над Банфилд в предишната си среща в шампионата на Аржентина, а далеч от дома загуби с 1-2 от Годой Крус в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.