Обосновани Футболни Прогнози

БИ Болунгарвик - Тор Акурейри

11 Юни 2012 - 22:00
БИ Болунгарвик
Тор Акурейри
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
 

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от 6-ия кръг на първенството в Исландия в Първа Дивизия между съставите на БИ Болунгарвик и Тор Акурейри.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

БИ Болунгарвик

БИ Болунгарвик са 10-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 3 точки, след 3 равенства и една загуба от започването на първенството, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 4 срещи са реализирали 4 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 7 гола в мрежата си. Като домакин съставът е играл 2 срещи до момента, в които е записал едно равенство и една загуба и все още не е записал нито една победа у дома, вкарал е 2 гола в мрежата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 5 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на БИ Болунгарвик има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са реализирали в мрежата на своите противници 4 гола и са допуснали 11 попадения от футболистите на противниците си.

Тор Акурейри

Гостуващият тим на Тор Акурейри се намира на 4-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 9 точки, след 3 победи и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 4 мача е отбелязал 7 гола в противниковата врата и е инкасирал 3 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 1 мач, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 0-1.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Тор Акурейри са постигнали 4 победи и 2 загуби, като са разписали в мрежата на противниците си 18 гола и са инкасирали 7 гола от противниковите отбори.

БИ Болунгарвик - Тор Акурейри - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в последния си мач в шампионата на Исландия, а при домакинствата си допусна поражение в последната си среща.

Отборът на Тор Акурейри постигна успех в предишния кръг в Исландия, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.