Обосновани Футболни Прогнози

Уексфорд Ютс - Атлон Таун

1 Юни 2012 - 22:00
Уексфорд Ютс
Атлон Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между Уексфорд Ютс и Атлон Таун от 13-ия кръг на първенството в Първа Дивизия на Ирландия. Уексфорд Ютс посрещат гостуващия отбор на Атлон Таун.

Информацията за днешната футболна среща:

Уексфорд Ютс

Играчите на Уексфорд Ютс са 4-ти в класирането с общ актив от 19 точки, постигнати след 6 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са вкарали 17 гола в противниковата врата и са инкасирали 12 попадения в мрежата си. На собствения си стадион тимът на Уексфорд Ютс е играл 6 мача до момента, в които е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 14-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Уексфорд Ютс имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Атлон Таун

Съставът на гостите от Атлон Таун се намира на 5-то място в таблицата с 19 точки, събрани след 6 победи, 1 равенство и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи е вкарал 14 гола и е допуснал 12 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът има 6 срещи, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Атлон Таун са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

Уексфорд Ютс - Атлон Таун - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Уексфорд Ютс има записанa една победа, тима на Атлон Таун е постигнал 3 победи, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 5-9. В последните 2 срещи у дома срещу Атлон Таун, Домакините от Уексфорд Ютс нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна загуба в последния кръг в Ирландия, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Съставът на гостите от Атлон Таун допусна поражение в предишния кръг в първенството, а на чужд терен има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.