Обосновани Футболни Прогнози

ХИК Хелзинки - ТПС Турку

25 Юни 2012 - 18:30
ХИК Хелзинки
ТПС Турку
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните състави на ХИК Хелзинки и ТПС Турку от 13-ия кръг на настоящето футболно първенство във Финландската Вейкауслига.

Фактите преди предстоящата футболна среща:

ХИК Хелзинки

Домакините са водачи в таблицата с актив от 27 точки след 9 победи и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 24-10. У дома ХИК Хелзинки е изиграл 6 двубоя, в които има 6 победи, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е получил 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Клуба е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-3.

ТПС Турку

Гостуващият отбор на ТПС Турку се намира на 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 16 точки от 5 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача има голова разлика 15-13. Като гост съставът има 4 двубоя, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 4 гола във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата.

В последните си 6 мача във Вейкауслигата съставът на ТПС Турку има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 10 гола.

ХИК Хелзинки - ТПС Турку - директни срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, ХИК има 2 победи, а отбора на ТПС Турку има спечелени 3 срещи, при обща голова разлика 10-7. В последните 2 мача на своя стадион с ТПС Турку, Домакините от ХИК Хелзинки са постигнали 2 победи - 2-0 през 2010 и 6-0 през 2011 година.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от ХИК Хелзинки загуби с 0-2 като гост на ИФК Мариехамн в предишната си среща в първенството, а на собствения си терен е с 6 последователни победи от началото на шампионата.

Отборът на ТПС Турку спечели у дома с 1-0 срещу МИПА в предишната си среща в първенството и прекъсна серията си от 4 поредни загуби в шампионата, а далеч от дома е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.