Обосновани Футболни Прогнози

Яро - ХИК Хелзинки

28 Юни 2012 - 18:30
Яро
ХИК Хелзинки
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между съставите на Яро и ХИК Хелзинки от 14-ия кръг на сезона във Финландската Вейкауслига.

Фактите преди днешния футболен сблъсък:

Яро

Футболистите на Яро са 12-ти в класирането с актив от 12 точки (от 3 победи, 3 равенства и 7 загуби), като в изиграните 13 двубоя имат отрицателна голова разлика 10-22. Пред собствените си привърженици тимът е играл 6 мача до момента, в които има 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 2-7.

В предишните си 6 двубоя във Вейкауслигата отборът на Яро има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-9.

ХИК Хелзинки

Гостуващият отбор на ХИК Хелзинки е лидер в класирането с 28 точки след 9 победи, едно равенство и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя е успял да отбележи 24 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата. Далеч от дома отборът е изиграл 7 двубоя, в които е записал 3 победи и 4 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на ХИК Хелзинки е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като футболистите му са вкарали в мрежата на противниците си 8 гола и са допуснали 3 попадения в своята врата.

Яро - ХИК Хелзинки - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Яро има 1 победа, отбора на ХИК Хелзинки е спечелил 3 мача, а в една среща двата отбора са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 3-12. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на ХИК, Домакините от Яро са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините постигна победа с 1-0 у дома над МИПА в последната си среща във Финландия и прекъсна серията си от 4 поредни домакински поражения.

Тимът на гостите записа реми 0-0 у дома с ТПС Турку в последния кръг в шампионата на Финландия и е с 2 мача без победа в първенството, а при гостуванията си загуби с 0-2 от ИФК Мариехамн в последната си среща и има 2 загуби в предишните си 3 визити.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.