Обосновани Футболни Прогнози

АБ Копенхаген - Брьоншой

5 Юни 2012 - 18:00
АБ Копенхаген
Брьоншой
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 25-ия кръг на текущото първенство на Дания в Първа Дивизия между АБ Копенхаген и Брьоншой.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

АБ Копенхаген

Футболистите на АБ Копенхаген се намират на 11-та позиция в класирането с 25 точки, събрани след 6 победи, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи имат голова разлика 27-41. На своя стадион АБ Копенхаген е изиграл 12 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е получил 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на АБ Копенхаген са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-13.

Брьоншой

Съставът на гостите от Брьоншой е 5-ти в таблицата с временното класиране със събрани 36 точки, записани след 9 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи е успял да реализира 31 попадения и е инкасирал 31 гола в мрежата си. Навън тимът е играл 12 двубоя до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 18 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Брьоншой са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-8.

АБ Копенхаген - Брьоншой - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, АБ Копенхаген е постигнал 3 победи, а отбора на Брьоншой е спечелил 2 успеха, при общо голово съотношение 12-6. В предишните 2 срещи у дома с Брьоншой, футболистите на АБ Копенхаген имат 2 победи.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в Дания, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Брьоншой записа равенство в предишния си двубой в шампионата, а при визитите си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.