Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво Карапегуа - Рубио Ню

12 Юни 2012 - 22:00
Депортиво Карапегуа
Рубио Ню
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
2 - 1
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес ще анализирам футболния мач между футболистите на Депортиво Карапегуа и Рубио Ню от поредния кръг на текущият шампионат в Примера Дивисион на Парагвай.

Време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Депортиво Карапегуа

Играчите на отбора домакин са 11-ти в таблицата с общ актив от 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат отрицателна голова разлика 17-21. Пред собствените си горещи почитатели Депортиво Карапегуа е играл 8 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на своите гости и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Депортиво Карапегуа са постигнали 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са отбелязали в противниковата врата 3 попадения и са допуснали 8 попадения от играчите на противниците си.

Рубио Ню

Тимът на гостите от Рубио Ню заема 10-то място в класирането с 16 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 16 двубоя има отрицателна голова разлика 19-31. На чужд терен тимът е играл 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Рубио Ню имат записани една победа и 5 загуби, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са инкасирали 13 гола.

Депортиво Карапегуа - Рубио Ню - директни срещи

В предишната среща между двата отбора, Депортиво Карапегуа има записанa една победа, а тима на Рубио Ню няма спечелена нито 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините записа равенство в последната си среща в първенството на Парагвай, а у дома допусна загуба в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в предишната си среща в първенството, а като гост е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.