Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Брест - Белшина Бобруйск

19 Юни 2012 - 19:00
Динамо Брест
Белшина Бобруйск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 14-ия кръг на сезона в Премиер Лигата на Беларус между футболните тимове на Динамо Брест и Белшина Бобруйск.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Динамо Брест

Домакините заемат 9-та позиция във временното класиране с общ актив от 10 точки, натрупани след 3 победи, 1 равенство и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи са успели да вкарат 7 попадения в противниковата врата и са допуснали 13 гола в собствената си мрежа. Пред собствените си почитатели отборът на Динамо Брест е изиграл 5 срещи досега, в които има 1 победа и 4 загуби, отбелязал е 2 попадения във вратата на противниците си и е получил 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в Премиер Лигата тимът на Динамо Брест има 2 победи и 4 загуби, като играчите му са вкарали 3 попадения и са инкасирали 5 гола в своята врата.

Белшина Бобруйск

Съставът на гостите от Белшина Бобруйск е на 8-ма позиция в класирането с 11 точки от 3 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи има голова разлика 8-15. При гостуванията си съставът е играл 6 мача досега, в които има една победа и 5 загуби, вкарал е 2 гола във вратата на своите домакини и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Белшина са записали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 3 попадения и са получили 6 гола от противниковите футболни състави.

Динамо Брест - Белшина Бобруйск - преки срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, тимът на Динамо Брест има спечеленa една среща, отбора на Белшина Бобруйск е спечелил 3 победи, а в един мач двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 срещи у дома с отбора на Белшина Бобруйск, Домакините от Динамо Брест имат 1 победа и 1 загуба - 1-4 в предишното си домакинство през Юни миналата година.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Динамо Брест постигна изненадваща победа с 1-0 като гост над БАТЕ Борисов в предишната си среща в шампионата на Беларус, а у дома е в серия от 2 последователни загуби с по 0-1 от Гомел и ФК Минск.

Тимът на гостите е в серия от 3 поредни загуби в шампионата, а далеч от дома също е с 3 последователни поражения с общ резултат 0-5 от Гомел, ФК Минск и Неман.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.