Обосновани Футболни Прогнози

Асириска Сьодертале - Бромапойкарна

29 Юни 2012 - 20:20
Асириска Сьодертале
Бромапойкарна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата от 15-ия кръг на футболния шампионат в Суперетан Лигата на Швеция между футболните тимове на Асириска Сьодертале и Бромапойкарна.

Информацията за днешната футболна среща:

Асириска Сьодертале

Футболистите на домакините се намират на 10-то място в класирането с 18 точки от 5 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 20-17. На своя стадион съставът на Асириска Сьодертале е изиграл 6 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, вкарал е 11 гола в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Асириска Сьодертале са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Бромапойкарна

Гостуващият състав на Бромапойкарна е втори в класирането с общ актив от 30 точки след 10 победи и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 двубоя има положителна голова разлика 26-18. На чужд терен отборът е изиграл 7 срещи досега, в които е записал 3 победи и 4 загуби, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 14 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Бромапойкарна е записал 5 победи и една загуба, като футболистите му са вкарали 14 и са получили 5 попадения в мрежата си.

Асириска Сьодертале - Бромапойкарна - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, отборът на Асириска Сьодертале е постигнал една победа, състава на Бромапойкарна е с 3 успеха, а 1 двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 3-7. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу състава на Бромапойкарна, Домакините от Асириска Сьодертале нямат победа - равенство 0- през 2008 и загуба с 0-2 през Май миналата година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Асириска Сьодертале постигна реми у дома с новака Умео ФК в предишния си мач в Швеция и все още е без поражение на своя стадион в първенството.

Отборът на гостите от Бромапойкарна е в серия от 5 поредни победи в шампионата на Швеция, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.