Обосновани Футболни Прогнози

Лейкнир Рейкявик - Фьолнир Рейкявик

15 Юни 2012 - 23:00
Лейкнир Рейкявик
Фьолнир Рейкявик
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка между футболистите на Лейкнир Рейкявик и Фьолнир Рейкявик от 6-ия кръг на футболното първенство в Исландия в Първа Дивизия. Лейкнир Рейкявик приемат на домашния си стадион гостуващия отбор на Фьолнир Рейкявик.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен мач:

Лейкнир Рейкявик

Играчите на Лейкнир Рейкявик са 12-ти в класирането с общ актив от 2 точки, след 2 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 5 срещи имат голова разлика 4-9. На домашна сцена Лейкнир Рейкявик е изиграл 2 двубоя, в които има 1 равенство и 1 загуба и все още са без победа у дома, при голова разлика 1-3.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Лейкнир Рейкявик са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 8 гола и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни състави.

Фьолнир Рейкявик

Съставът на гостите от Фьолнир Рейкявик е 2-ри в класирането с актив от 11 точки, след 3 победи и 2 равенства, като тима все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 5 срещи има голова разлика 17-6. При гостуванията си съставът е играл 3 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, отбелязал е 12 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Фьолнир Рейкявик има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 19 гола и получени 13 гола.

Лейкнир Рейкявик - Фьолнир Рейкявик - преки мачове

В последните 4 изиграни мача между двата състава, съставът на Лейкнир Рейкявик има записанa 1 победа, а състава на Фьолнир Рейкявик е записал 3 успеха, при обща голова разлика 10-11. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Фьолнир Рейкявик, играчите на Лейкнир Рейкявик са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Лейкнир Рейкявик има поражение в последния кръг в шампионата, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Отборът на Фьолнир Рейкявик е в серия от 3 успеха в първенството на Исландия, а като гост е в серия от 2 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.