Обосновани Футболни Прогнози

ФК Копенхаген - Силкеборг

23 Май 2012 - 21:00
ФК Копенхаген
Силкеборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък между тимовете на ФК Копенхаген и Силкеборг от 33-ия кръг на текущото футболно първенство в Суперлигата на Дания.

Накратко малко факти и статистика за днешната футболна среща:

ФК Копенхаген

Футболистите на състава домакин са втори в таблицата с 63 точки, записани след 18 победи, 9 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 32 мача са успели да отбележат 53 гола и са получили 25 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена тимът е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 10 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 28-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Лъвовете е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 8 попадения и са инкасирали 6 попадения.

Силкеборг

Гостуващият тим на Силкеборг е 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 43 точки, записани след 11 победи, 10 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 32 двубоя е реализирал 50 гола в противниковата врата и е инкасирал 45 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 15 мача, в които има 6 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 27-26.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига тимът на Силкеборг е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

ФК Копенхаген - Силкеборг - директни двубои

В последните 5 двубоя между двата тима, Лъвовете е записал 3 победи, отбора на Силкеборг няма записана нито една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 9-3. В предишните 2 срещи у дома с SiF, играчите на ФК Копенхаген са записали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините загуби последният си мач срещу Мидтиланд с 1-0, а преди това победи Хорсенс с 0-1.

Съставът на гостите постигна реми в предишния кръг в първенството, а като гост победи Кьоге преди това.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.