Обосновани Футболни Прогнози

Дери Сити - Брей Уондърърс

21 Май 2012 - 21:45
Дери Сити
Брей Уондърърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще обърна внимание на мача от 13-ия кръг на текущият футболен сезон в Ирландската Висша Дивизия между Дери Сити и Брей Уондърърс.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Дери Сити

Играчите на Дери Сити са 5-ти във временното подреждане с общ актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 12 двубоя имат положителна голова разлика 16-11. На домашна сцена съставът на Дери Сити е изиграл 5 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 4-4.

В последните си 6 мача в Висшата Дивизия отборът на Дери Сити има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Брей Уондърърс

Тимът на гостите от Брей Уондърърс е 8-ми в класирането с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 12 мача е реализирал 18 попадения и е получил 22 гола в собствената врата. Далеч от дома отборът има 6 мача до момента, в които е с 3 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Чайките са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-8.

Дери Сити - Брей Уондърърс - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, Дери Сити е спечелил 3 срещи, отбора на Брей Уондърърс няма нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 10-4. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу състава на Брей Уондърърс, футболистите на Дери Сити записаха 2 поредни равенства по 1-1 през 2011 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Дери Сити е с 2 последователни победи в шампионата като гост на Монаган Юнайтед и Бохемианс, а на собствения си терен е с 2 последователни загуби - 1-2 от Дъндалк и 0-2 от Сейнт Патрикс.

Тимът на гостите от Брей Уондърърс стигна до реми 3-3 у дома със Сейнт Патрикс в предишната си среща в първенството, след 3 поредни победи, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни успеха - 1-0 над Монаган Юнайтед и 2-0 над Дъндалк.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.