Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Полтен - Фърст Виена

8 Май 2012 - 19:30
Санкт Полтен
Фърст Виена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от 34-ия кръг на текущият футболен шампионат в Ерсте Лига на Австрия между футболните тимове на Санкт Полтен и Фърст Виена.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Санкт Полтен

Играчите на Санкт Полтен са 6-ти в таблицата с временното класиране с 45 точки, след 12 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 33 двубоя са отбелязали 39 попадения и са получили 42 гола в мрежата си. Пред своите фенове тимът на Санкт Полтен е играл 16 двубоя досега, в които има 9 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 24 гола в противниковата врата и е получил 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Санкт Полтен е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Фърст Виена

Отборът на гостите от Фърст Виена е 8-ми в класирането с 33 точки, натрупани след 8 победи, 9 равенства и 16 загуби от старта на първенството, като в изиграните 33 двубоя е отбелязал 39 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 51 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 16 срещи, в които има 1 победа, 5 равенства и 10 загуби, при голова разлика 15-34.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига играчите на Виена са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Санкт Полтен - Фърст Виена - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, Санкт Полтен няма записана нито 1 победа, отбора на Фърст Виена е постигнал 3 успеха, а в 2 двубоя двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 2-9. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Виена, играчите на Санкт Полтен нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Санкт Полтен загуби последния си мач срещу Алтах с 1-0, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни победи.

Отборът на Фърст Виена завърши с нулево равенство домакинството си на Грьодиг, а преди това има 1 загуба, и 1 победа.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.