Обосновани Футболни Прогнози

Кефлавик - Стярнан Гардабаер

14 Май 2012 - 22:15
Кефлавик
Стярнан Гардабаер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между тимовете на Кефлавик и Стярнан Гардабаер от поредния кръг на сезона на Исландия във Висшата Лига.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Кефлавик

Играчите на отбора домакин са трети в таблицата със събрани 4 точки, след 1 победа и 1 равенство, като състава все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните 2 срещи са успели да реализират 5 гола в противниковата врата и са допуснали 1 гола в мрежата си. У дома отборът все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Кефлавик има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-8.

Стярнан Гардабаер

Отборът на гостите от Стярнан Гардабаер е 6-ти в таблицата с 2 точки, след 2 равни срещи от началото на новия шампионат, като в изиграните общо 2 двубоя е успял да вкара 4 гола и е получил 4 попадения в своята мрежа. Навън отборът е изиграл един мач до момента, в който е записал 1 равенство, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Стярнан Гардабаер има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са записали в вратата на противниците си 18 гола и са инкасирали 12 гола от противниковите футболни тимове.

Кефлавик - Стярнан Гардабаер - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата съперника, Кефлавик има спечелени 2 победи, отбора на Стярнан Гардабаер е записал една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 9-10. В последните 2 двубоя у дома срещу състава на Стярнан Гардабаер, футболистите на Кефлавик са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините има победа в последната си среща в Исландия, а преди това завърши наравно с Филкир Рейкявик 1-1.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни равни срещи в първенството на Исландия.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.