Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво Ла Коруня - Лас Палмас

16 Май 2012 - 21:00
Депортиво Ла Коруня
Лас Палмас
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Депортиво Ла Коруня и Лас Палмас от 38-ия кръг на футболното първенство в Испанската Сегунда Дивисион.

Информация за предстоящия мач:

Депортиво Ла Коруня

Домакините от Депортиво Ла Коруня са водачи в класирането с актив от 79 точки (25 победи, 4 равенства и 8 загуби), като в изиграните общо 37 двубоя са реализирали 66 попадения и са получили 39 гола в собствената си мрежа. У дома тимът на Депортиво Ла Коруня е играл 19 мача, в които има 16 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 42 попадения в мрежата на гостуващите тимове и е получил 18 гола в своята врата.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Депортиво Ла Коруня има в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, като футболистите му са вкарали в противниковата мрежа 14 попадения и са получили 9 гола в своята врата.

Лас Палмас

Тимът на гостите от Лас Палмас се намира на 10-то място във временното класиране с актив от 49 точки (13 победи, 10 равенства и 14 загуби през сезона), като в изиграните общо 37 мача е вкарал 50 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 51 попадения в своята мрежа. Навън тимът има 18 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 10 загуби, вкарал е 23 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 32 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион тимът на Лас Палмас има една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Депортиво Ла Коруня - Лас Палмас - преки двубои

В предишният двубой между двата съперника, съставът на Депортиво Ла Коруня спечели с 1-0 гостуването си на Лас Палмас през Декември миналата година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Депортиво Ла Коруня спечели с 3-0 като гост на Нумансия в предишния кръг в шампионата, а на собствения си стадион записа реми 1-1 с Валядолид в последния си мач и прекъсна серията си от 13 поредни домакински победи.

Тимът на гостите от Лас Палмас допусна загуба с 1-2 у дома от Картахена в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен спечели с 4-1 срещу Виляреал II в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.