Обосновани Футболни Прогнози

Силамае Калев - Пайде Линнамеесконд

19 Май 2012 - 17:00
Силамае Калев
Пайде Линнамеесконд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от 13-ия кръг на футболния сезон в Естония в турнира Мейстрилига между футболните тимове на Силамае Калев и Пайде Линнамеесконд.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Силамае Калев

Футболистите на отбора домакин са на 4-та позиция в класирането с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи са успели да отбележат 12 гола във вратата на противниците си и са допуснали 12 гола в своята мрежа. У дома отборът на Силамае Калев е играл 5 срещи до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-5.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Силамае Калев имат в актива си 3 победи и 3 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 7 попадения и са получили 8 гола от противниковите футболни състави.

Пайде Линнамеесконд

Отборът на гостите от Пайде Линнамеесконд е на 6-та позиция в класирането с актив от 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 срещи има голова разлика 9-20. Далеч от дома съставът е играл 4 срещи, в които има 1 победа и 3 загуби, реализирал е 2 гола във вратата на приемащите го отбори и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Мейстрилига съставът на Естонската Барселона има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5-13.

Силамае Калев - Пайде Линнамеесконд - директни срещи

В предишните 5 мача между двата състава, тимът на Силамае Калев има спечелени 3 победи, състава на Пайде Линнамеесконд е записал 1 победа, а в 1 двубой двата тима са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 8-2. В последните 2 мача на своя терен срещу Естонската Барселона, играчите на Силамае Калев са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Силамае Калев е с 2 последователни поражения в Естония, а преди това беше в серия от 3 победи.

Съставът на гостите има 2 поредни загуби, а преди това 1 победа.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.