Обосновани Футболни Прогнози

Хьоринг - Рандерс

25 Май 2012 - 19:30
Хьоринг
Рандерс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
0 - 2
позната футболни прогнози

Днеска мисля да анализирам футболния мач между футболистите на Хьоринг и Рандерс от поредния кръг на първенството в Дания в турнира Първа Дивизия.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Хьоринг

Футболистите на Хьоринг са 10-ти във временното подреждане с актив от 26 точки, събрани след 7 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя са вкарали 26 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 38 попадения в своята мрежа. У дома Хьоринг е изиграл 11 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 15 гола във вратата на своите гости и е допуснал 17 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Хьоринг имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 9 попадения и са им вкарали 8 гола.

Рандерс

Съставът на гостите от Рандерс е на второ място в таблицата с 43 точки, натрупани след 13 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 22 мача има положителна голова разлика 33-17. Като гост отборът има 11 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 14-11.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Конете са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-5.

Хьоринг - Рандерс - директни мачове

В предишната среща между двата състава, отборът на Хьоринг няма постигната нито 1 победа, а Рандерс има записанa една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Хьоринг е с 2 поражения в шампионата, а на своя стадион допусна загуба в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Рандерс е с 2 поредни успеха в шампионата, а като гост постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.