Обосновани Футболни Прогнози

Филкир Рейкявик - Акранес

15 Май 2012 - 22:15
Филкир Рейкявик
Акранес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Филкир Рейкявик и Акранес от 3-ия кръг на сезона във Висшата Лига на Исландия.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Филкир Рейкявик

Домакините са 7-ми в класирането с актив от 2 точки, след 2 поредни равни срещи на старта на новото първенство, като в изиграните 2 срещи са реализирали 3 попадения в противниковата врата и са получили 3 гола в собствената мрежа. Като домакин Филкир Рейкявик има 1 двубой досега, в който е записал 1 равенство, реализирал е един гол в противниковата врата и е получил едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Филкир Рейкявик е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 10-16.

Акранес

Гостуващият състав на Акранес е на втора позиция във временното класиране с 6 точки, след 2 поредни победи от началото на новото първенство, като в изиграните 2 срещи е успял да реализира 4 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл един двубой до момента, в който има 1 победа, отбелязал е един гол в мрежата на посрещащите го тимове и все още не е получил нито един гол във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Акранес са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Филкир Рейкявик - Акранес - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата състава, Филкир Рейкявик има постигнати 2 успеха, Акранес няма спечелена нито 1 победа, а 3 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 12-9. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Акранес, футболистите на Филкир Рейкявик нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Филкир Рейкявик е с 2 поредни равенствa в първенството на Исландия.

Отборът на гостите от Акранес е в серия от 2 последователни победи последната от, която е срещу КР Рейкявик с 3-2.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.