Обосновани Футболни Прогнози

ЦСКА Кишинев - Шериф Тираспол

10 Май 2012 - 17:00
ЦСКА Кишинев
Шериф Тираспол
Прогноза: 2
Коефициент: 1.25
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между тимовете на ЦСКА Кишинев и Шериф Тираспол от 31-ия кръг на текущото първенство в Национална Дивизия на Молдова. Футболистите на ЦСКА Кишинев приемат на своя стадион гостуващия отбор на Шериф Тираспол.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

ЦСКА Кишинев

Играчите на ЦСКА Кишинев са на 10-та позиция в таблицата с общ сбор от 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 16 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 30 мача имат голова разлика 18-45. Пред своите горещи почитатели ЦСКА Кишинев има 14 мача, в които има 3 победи, 5 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата мрежа и е получил 14 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на ЦСКА Кишинев е постигнал една победа и 5 загуби, като са реализирали 2 попадения и са допуснали 12 попадения.

Шериф Тираспол

Тимът на гостите от Шериф Тираспол заема върха в таблицата с временното подреждане с общ актив от 75 точки, събрани след 23 победи, 6 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 30 срещи има положителна голова разлика 68-16. На чужд терен тимът е играл 14 срещи до момента, в които е записал 11 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 25-9.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Шериф Тираспол имат записани 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 15-2.

ЦСКА Кишинев - Шериф Тираспол - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата противника, ЦСКА Кишинев няма спечелена нито една победа, отбора на Шериф Тираспол има постигнати 4 успеха, а в един сблъсък двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-11. В последните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Шериф Тираспол, играчите на ЦСКА Кишинев нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от ЦСКА Кишинев има поражение в последния си мач в Молдова, а на собствения си терен постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите е с 5 поредни победи в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.