Обосновани Футболни Прогнози

Валядолид - Сабадел

20 Май 2012 - 22:30
Валядолид
Сабадел
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 40-ия кръг на футболното първенство в Испанската Сегунда Дивисион между футболните отбори на Валядолид и Сабадел. Виолетовите излизат срещу Сабадел на домашния си стадион Хосе Зория.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Валядолид

Домакините от Валядолид са на трето място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 75 точки, записани след 21 победи, 12 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 мача са успели да реализират 63 гола и са позволили да им отбележат 32 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Валядолид е играл 18 двубоя досега, в които е записал 12 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 30-14.

В последните си 6 мача в Сегунда Дивисион Виолетовите са записали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 10 попадения и са получили 4 гола от противниковите футболни тимове.

Сабадел

Гостуващият тим на Сабадел се намира на 16-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 46 точки от 11 победи, 13 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 двубоя е вкарал 42 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 55 гола в собствената си мрежа. Навън съставът е изиграл 18 срещи, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 10 загуби, отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 30 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Сабадел има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Валядолид - Сабадел - преки срещи

В предишната среща между двата тима съставът на Валядолид спечели с 4-1 гостуването си на Сабадел през Януари.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините постигна победа с 2-1 като гост на Барселона Б в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион стигна до равенство 1-1 срещу Еркулес в предишния си двубой.

Съставът на Сабадел постигна успех с 2-1 у дома над Алмерия в предишната си среща в първенството, а на чужд терен постигна реми 1-1 срещу Елче в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.