Обосновани Футболни Прогнози

Ещорил Прая - Санта Клара

30 Април 2023 - 17:30
Ещорил Прая
Санта Клара
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 31-ия кръг на текущият футболен сезон в Португалия в турнира Примейра Лига между съставите на Ещорил Прая и Санта Клара.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Ещорил Прая

Канарчетата се намират на 15-та позиция във временното класиране с 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача имат голова разлика 23-45. На домашна сцена Ещорил Прая е изиграл 14 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 8 загуби, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е получил 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Ещорил Прая има записани една победа и 5 загуби, като са реализирали 4 попадения и са получили 11 гола.

Санта Клара

Отборът на гостите от Санта Клара е 18-ти в таблицата с актив от 16 точки, постигнати след 3 победи, 7 равенства и 19 загуби от старта на първенството, като в изиграните 29 двубоя е отбелязал 19 попадения в мрежата на противниците си и е получил 45 гола в собствената врата. Навън съставът е играл 14 срещи, в които е записал една победа, 2 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 5-18.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Санта Клара имат в актива си едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 10 гола.

Ещорил Прая - Санта Клара - директни мачове

В предишните 3 мача между двата тима, Канарчетата не е постигнал нито една победа, състава на Санта Клара е постигнал 2 успеха, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 3-7. В последната среща у дома с Санта Клара, Домакините от Ещорил Прая нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Ещорил Прая е с 3 последователни поражения в шампионата, а при домакинствата си има неуспех в предишната си среща.

Съставът на гостите постигна реми в последната си среща в Португалия, а като гост е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.15 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.