Обосновани Футболни Прогнози

Трити Юнайтед - Уотърфорд

24 Април 2023 - 21:45
Трити Юнайтед
Уотърфорд
Прогноза: 2
Коефициент: 1.52
1 - 4
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 11-ия кръг на футболния сезон в Ирландия в Първа Дивизия между футболните състави на Трити Юнайтед и Уотърфорд.

Ето и фактите за днешния мач:

Трити Юнайтед

Домакините се намират на 9-то място в класирането с 7 точки, натрупани след една победа, 4 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 8-14. На собствения си стадион Трити Юнайтед е изиграл 3 мача, в които е записал една победа и 2 загуби, отбелязал е 3 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Трити Юнайтед имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Уотърфорд

Гостуващият тим на Уотърфорд е втори в таблицата с временното подреждане с актив от 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 9 срещи има голова разлика 22-9. Далеч от дома съставът има 3 мача, в които има 3 последователни победи, при обща голова разлика 7-1.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Уотърфорд е записал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са разписали 18 гола и са допуснали 7 гола.

Трити Юнайтед - Уотърфорд - преки мачове

В последните 4 играни двубоя между двата противника, съставът на Трити Юнайтед има записанa една победа, а тима на Уотърфорд има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 3-10. В предишните 2 мача у дома с Уотърфорд, футболистите на Трити Юнайтед имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в последния си мач в първенството на Ирландия, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Съставът на гостите от Уотърфорд е в серия от 4 успеха в Ирландия, а на чужд терен е в серия от 4 поредни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.52 Резултат: 1 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.