Обосновани Футболни Прогнози

Ел Мокавлун - Ал Масри Порт Саид

13 Април 2023 - 22:15
Ел Мокавлун
Ал Масри Порт Саид
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.47
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между отборите на Ел Мокавлун и Ал Масри Порт Саид от поредния кръг на настоящият сезон от Висшата Лига на Египет.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Ел Мокавлун

Играчите на тима домакин са 6-ти в класирането с 34 точки, от 8 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи имат положителна голова разлика 26-22. Като домакин Ел Мокавлун е изиграл 11 срещи, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 1 загуба, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Ел Мокавлун имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали в противниковата врата 3 попадения и са получили 7 попадения от противниковите тимове.

Ал Масри Порт Саид

Отборът на гостите от Ал Масри Порт Саид е 7-ми във временното класиране с актив от 34 точки, натрупани след 8 победи, 10 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 23 двубоя е успял да отбележи 23 гола във вратата на противниците си и е допуснал 24 гола в своята мрежа. При визитите си тимът има 11 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 2 загуби, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Ал Масри Порт Саид е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали 7 попадения и са инкасирали 6 гола.

Ел Мокавлун - Ал Масри Порт Саид - директни двубои

В последните 5 двубоя между двата противника, съставът на Ел Мокавлун е спечелил 2 успеха, състава на Ал Масри Порт Саид също има записани 2 успеха, а 1 двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 срещи у дома срещу Ал Масри Порт Саид, играчите на Ел Мокавлун са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Ел Мокавлун има неуспех в последната си среща в първенството, а у дома стигна до реми в предишната си среща.

Съставът на Ал Масри Порт Саид е с 4 поредни успеха в Египет, а като гост има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.47 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.