Обосновани Футболни Прогнози

Дефенсорес Унидос - Сан Мартин Тукуман

5 Април 2023 - 21:10
Дефенсорес Унидос
Сан Мартин Тукуман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 10-ия кръг на сезона в Примера Насионал - Зона А на Аржентина между отборите на Дефенсорес Унидос и Сан Мартин Тукуман.

Факти и данни за днешния мач:

Дефенсорес Унидос

Домакините са трети във временното подреждане с актив от 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 9 двубоя са успели да вкарат 9 гола в противниковата врата и са допуснали 5 гола в собствената врата. На домашна сцена Дефенсорес Унидос има 4 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Дефенсорес Унидос имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-2.

Сан Мартин Тукуман

Гостуващият състав на Сан Мартин Тукуман е 9-ти в таблицата с временното подреждане с 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя има голова разлика 6-6. Навън отборът има 4 срещи досега, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 2 гола във вратата на своите домакини и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Насионал - Зона А съставът на Сан Мартин Тукуман има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в вратата на своите противници 3 попадения и са получили 5 попадения от футболистите на своите съперници.

Дефенсорес Унидос - Сан Мартин Тукуман - преки срещи

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Дефенсорес Унидос стигна до равенство в последния си двубой в първенството на Аржентина, а у дома е с 3 поредни победи.

Отборът на гостите от Сан Мартин Тукуман допусна загуба в предишната си среща в шампионата на Аржентина, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.