Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Хихон - Алавес

16 Април 2023 - 17:15
Спортинг Хихон
Алавес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на футболния сезон в Испания в турнира Сегунда Дивисион между футболистите на Спортинг Хихон и Алавес.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Спортинг Хихон

Играчите на Спортинг Хихон са на 12-то място в класирането с общ актив от 44 точки, постигнати след 10 победи, 14 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните 35 мача имат голова разлика 35-36. На домашна сцена Червено-белите е играл 17 двубоя до момента, в които има 7 победи, 7 равенства и 3 загуби, при голова разлика 23-16.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Спортинг Хихон има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата врата 9 попадения и са получили 8 гола от своите съперници.

Алавес

Тимът на гостите от Алавес се намира на 4-та позиция в класирането с актив от 61 точки, натрупани след 17 победи, 10 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 35 срещи е отбелязал 41 попадения в противниковата врата и е допуснал 27 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 17 двубоя до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 7 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 19 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Алавес са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 2 вкарани и 2 получени гола.

Спортинг Хихон - Алавес - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата състава, съставът на Спортинг Хихон има постигнати 2 победи, отбора на Алавес има постигнатa една победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 3-3. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Алавес, играчите на Спортинг Хихон са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Спортинг Хихон е в серия от 2 успеха в първенството на Испания, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Отборът на гостите от Алавес стигна до реми в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.