Обосновани Футболни Прогнози

Херта Берлин - РБ Лайпциг

8 Април 2023 - 19:30
Херта Берлин
РБ Лайпциг
Прогноза: 2
Коефициент: 1.65
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между Херта Берлин и РБ Лайпциг от 27-ия кръг на сезона в Германия в турнира Бундеслига. Футболистите на Херта Берлин излизат срещу РБ Лайпциг на Олимпийски стадион.

Време е за статистиката за днешния двубой:

Херта Берлин

Играчите на тима домакин са на 16-та позиция в таблицата с временното класиране с 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи са реализирали 31 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 49 попадения в своята мрежа. Пред своите фенове тимът на Херта Берлин има 13 мача, в които има 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 19 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 20 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Херта Берлин имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 13 получени гола.

РБ Лайпциг

Гостуващият тим на РБ Лайпциг се намира на 5-та позиция в класирането с общ актив от 45 точки, събрани след 13 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи има положителна голова разлика 49-33. Като гост отборът е изиграл 13 срещи досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 21-20.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига играчите на РБ Лайпциг имат записани 3 победи и 3 загуби, като са разписали в противниковата врата 9 попадения и са получили 7 гола от футболистите на своите противници.

Херта Берлин - РБ Лайпциг - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Херта Берлин няма записана нито 1 победа, а отбора на РБ Лайпциг е записал 5 успеха, при обща голова разлика 4-20. В предишните 2 срещи на своя стадион с РБ Лайпциг, играчите на Херта Берлин нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Херта Берлин постигна равенство в предишния кръг в първенството, а на собствения си стадион стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на РБ Лайпциг е с 2 поредни поражения в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.65 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.