Обосновани Футболни Прогнози

Пюник Ереван - Арарат-Армения Ереван

27 Април 2023 - 19:00
Пюник Ереван
Арарат-Армения Ереван
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболистите на Пюник Ереван и Арарат-Армения Ереван от поредния кръг на сезона в Армения в турнира Висша Лига.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Пюник Ереван

Пюник Ереван заемат трето място във временното подреждане с актив от 61 точки, събрани след 19 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача имат голова разлика 52-18. На своя стадион отборът има 14 мача до момента, в които има 11 победи и 3 загуби, при голова разлика 27-9.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Пюник Ереван има в актива си 6 победи и доказват, че се намират чудесна форма, при обща голова разлика 17-1.

Арарат-Армения Ереван

Гостуващият тим на Арарат-Армения Ереван заема второ място във временното подреждане с 63 точки, събрани след 19 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи е реализирал 55 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 16 гола в своята мрежа. При гостуванията си тимът е играл 14 двубоя досега, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 28 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Арарат-Армения Ереван е записал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 4 получени гола.

Пюник Ереван - Арарат-Армения Ереван - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата състава, Пюник Ереван има постигнати 2 успеха, отбора на Арарат-Армения Ереван няма постигната нито една победа, а 3 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 двубоя у дома с Арарат-Армения Ереван, Домакините от Пюник Ереван са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Пюник Ереван е с 6 поредни победи в шампионата, а на собствения си терен е с 4 успеха.

Тимът на гостите от Арарат-Армения Ереван постигна равенство в предишния си двубой в Армения, а като гост е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.