Обосновани Футболни Прогнози

Блекпул - Уест Бромич

18 Април 2023 - 21:45
Блекпул
Уест Бромич
Прогноза: 2
Коефициент: 1.91
0 - 2
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да анализирам срещата от поредния кръг на футболния шампионат в Чемпиъншип на Англия между отборите на Блекпул и Уест Бромич.

Факти и данни за днешния двубой:

Блекпул

Играчите на отбора домакин са 23-ти в класирането с 38 точки, от 9 победи, 11 равенства и 22 загуби през сезона, като в изиграните 42 срещи са отбелязали 44 попадения в противниковата врата и са допуснали 67 попадения в собствената мрежа. На своя терен Блекпул е изиграл 21 мача досега, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 9 загуби, вкарал е 26 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 29 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Блекпул има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 14 гола.

Уест Бромич

Гостуващият отбор на Уест Бромич е 11-ти във временното класиране с актив от 60 точки, след 16 победи, 12 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 41 двубоя има голова разлика 52-45. Като гост отборът има 20 мача, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 9 загуби, реализирал е 24 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 28 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Дроздовете са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са реализирали в вратата на своите съперници 7 попадения и са инкасирали 7 гола от играчите на противниците си.

Блекпул - Уест Бромич - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата тима, Блекпул няма постигната нито 1 победа, отбора на Уест Бромич има записани 4 победи, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-9. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Уест Бромич, Домакините от Блекпул нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Блекпул постигна успех в последната си среща в първенството, а у дома постигна успех в последния си двубой.

Отборът на гостите постигна победа в последната си среща в Англия, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.91 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.