Обосновани Футболни Прогнози

УСМ Алжир - УСМ Хенчела

12 Април 2023 - 16:00
УСМ Алжир
УСМ Хенчела
Прогноза: 1
Коефициент: 1.41
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе футболния мач от 22-ия кръг на текущият футболен сезон в Национален Шампионат на Алжир между футболистите на УСМ Алжир и УСМ Хенчела.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

УСМ Алжир

Футболистите на отбора домакин се намират на 8-мо място в класирането с 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача са вкарали 22 гола в противниковата врата и са допуснали 14 гола в мрежата си. Пред своите горещи привърженици УСМ Алжир е изиграл 9 мача досега, в които има 6 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 16-6.

В предишните си 6 официални мача в Национален Шампионат отборът на УСМ Алжир е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-3.

УСМ Хенчела

Гостуващият тим на УСМ Хенчела е на 5-та позиция в класирането с 31 точки, записани след 9 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя е реализирал 21 гола в противниковата врата и е допуснал 20 гола в мрежата си. Навън съставът има 10 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Национален Шампионат играчите на УСМ Хенчела са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 4 гола.

УСМ Алжир - УСМ Хенчела - преки мачове

В предишната среща между двата състава, тимът на УСМ Алжир е спечелил 1 победа, а състава на УСМ Хенчела не е записал нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от УСМ Алжир има неуспех в предишния си мач в първенството, а у дома е в серия от 3 успеха.

Тимът на гостите от УСМ Хенчела записа равенство в последния кръг в първенството на Алжир, а като гост стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.41 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.