Обосновани Футболни Прогнози

Бандърмаспор - Сакаряспор

17 Април 2023 - 16:00
Бандърмаспор
Сакаряспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам сблъсъка от поредния кръг на футболния шампионат в ТФФ Първа Лига на Турция между футболните тимове на Бандърмаспор и Сакаряспор.

Предоставям факти и статистика за днешния двубой:

Бандърмаспор

Футболистите на тима домакин са на 11-та позиция в таблицата с 47 точки, записани след 13 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 30 срещи са реализирали 43 гола във вратата на съперниците си и са получили 45 гола в мрежата си. У дома тимът има 14 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 19 гола в мрежата на противниците си и е получил 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в ТФФ Първа Лига отборът на Бандърмаспор е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 9 гола и са получили 5 гола от противниковите футболни тимове.

Сакаряспор

Тимът на гостите от Сакаряспор заема 5-то място в класирането с общ сбор от 55 точки, след 18 победи, 1 равенство и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 двубоя е вкарал 51 гола в противниковата врата и е получил 39 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 15 двубоя до момента, в които има 6 победи и 9 загуби, при обща голова разлика 21-25.

В предишните си 6 официални срещи в ТФФ Първа Лига тимът на Сакаряспор има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-6.

Бандърмаспор - Сакаряспор - директни мачове

В последната среща между двата състава, Бандърмаспор няма спечелена нито една победа, а Сакаряспор е записал една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни успеха в шампионата, а у дома има победа в последния си двубой.

Отборът на гостите има загуба в последния кръг в първенството на Турция, а като гост е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.