Обосновани Футболни Прогнози

Конкарно - Седан

3 Април 2023 - 19:30
Конкарно
Седан
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните състави на Конкарно и Седан от поредния кръг на първенството в Франция в турнира Лига Национал.

Накратко информацията за днешния двубой:

Конкарно

Конкарно са 4-ти във временното класиране с общ актив от 44 точки, след 13 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача са вкарали 40 попадения в противниковата врата и са допуснали 29 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове Конкарно е изиграл 13 срещи досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 20 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал тимът на Конкарно има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Седан

Гостуващият състав на Седан е 9-ти в класирането с 35 точки, от 9 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 26 двубоя е реализирал 32 попадения в противниковата врата и е получил 36 гола във вратата си. При гостуванията си съставът е играл 13 мача, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал съставът на Седан има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Конкарно - Седан - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата противника, Конкарно е записал 3 успеха, Седан не е постигнал нито една победа, а в 2 мача двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 11-4. В предишните 2 срещи на своя стадион с отбора на Седан, футболистите на Конкарно имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Конкарно е в серия от 2 поредни ремита в Франция, а у дома е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите от Седан има загуба в последния си мач в шампионата на Франция, а на чужд терен постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.