Обосновани Футболни Прогнози

Бреша - Тернана

10 Април 2023 - 16:00
Бреша
Тернана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния мач между футболните тимове на Бреша и Тернана от поредния кръг на шампионата в Италия в турнира Серия Б.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Бреша

Домакините от Бреша са 20-ти в таблицата с актив от 28 точки, постигнати след 6 победи, 10 равенства и 15 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 31 двубоя имат голова разлика 26-48. У дома отборът на Бреша има 16 двубоя, в които има 4 победи, 5 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 13-20.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Лъвицата имат записани 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Тернана

Гостуващият тим на Тернана е 10-ти във временното подреждане с общ сбор от 40 точки, записани след 10 победи, 10 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 31 мача е вкарал 30 гола в противниковата врата и е инкасирал 37 гола в собствената мрежа. Навън отборът е играл 16 двубоя, в които има 3 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 14-25.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б отборът на Тернана има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Бреша - Тернана - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, Бяло-сините е постигнал 2 победи, отбора на Тернана не е спечелил нито една победа, а 3 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Тернана, футболистите на Бреша са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в Италия, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Тернана постигна равенство в предишната си среща в Италия, а на чужд терен стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.