Обосновани Футболни Прогнози

Серкъл Брюж - Кортрийк

1 Април 2023 - 17:00
Серкъл Брюж
Кортрийк
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболния сблъсък от 31-ия кръг на настоящият сезон в Първа Дивизия А на Белгия между тимовете на Серкъл Брюж и Кортрийк.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Серкъл Брюж

Зелено-черните са на 9-та позиция във временното класиране с 41 точки, записани след 10 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 мача имат голова разлика 41-41. На своя стадион съставът е изиграл 15 мача до момента, в които има 6 победи, 7 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 26-17.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А тимът на Серкъл Брюж има в актива си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Кортрийк

Тимът на гостите от Кортрийк е 14-ти във временното подреждане с общ сбор от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача има отрицателна голова разлика 35-54. На чужд терен тимът има 15 мача досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 9 загуби, при голова разлика 21-29.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А футболистите на Кортрийк имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 9 гола и са получили 9 гола от съперниците си.

Серкъл Брюж - Кортрийк - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата състава, Серкъл Брюж има записани 3 победи, отбора на Кортрийк има спечеленa една победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Кортрийк, играчите на Серкъл Брюж имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Серкъл Брюж постигна равенство в предишния кръг в шампионата на Белгия, а на своя стадион записа реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Кортрийк има победа в последния кръг в първенството на Белгия, а на чужд терен има поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.