Обосновани Футболни Прогнози

Оксфорд Юнайтед - Челтнъм Таун

25 Април 2023 - 21:45
Оксфорд Юнайтед
Челтнъм Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния сблъсък между отборите на Оксфорд Юнайтед и Челтнъм Таун от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Първа Лига на Англия.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Оксфорд Юнайтед

Домакините са 20-ти в таблицата с временното подреждане с 41 точки, натрупани след 9 победи, 14 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 43 срещи са реализирали 41 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 54 гола в своята врата. У дома Оксфорд Юнайтед е играл 21 срещи до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и 11 загуби, при голова разлика 24-29.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Оксфорд Юнайтед е постигнал 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 2 вкарани и 5 получени гола.

Челтнъм Таун

Гостуващият отбор на Челтнъм Таун е 16-ти във временното класиране с общ актив от 50 точки, записани след 13 победи, 11 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните общо 43 срещи има голова разлика 40-55. При визитите си съставът е играл 21 мача, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 12 загуби, при обща голова разлика 17-30.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Челтнъм Таун имат на сметката си 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 8-8.

Оксфорд Юнайтед - Челтнъм Таун - директни мачове

В последните 3 мача между двата състава, Оксфорд Юнайтед е постигнал 1 победа, отбора на Челтнъм Таун също има спечеленa една победа, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 3-3. В предишната среща у дома с тима на Челтнъм Таун, играчите на Оксфорд Юнайтед нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините има загуба в последния кръг в шампионата, а на своя стадион записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Челтнъм Таун постигна победа в предишната си среща в първенството на Англия, а на чужд терен стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.