Обосновани Футболни Прогнози

ЕБ Стреймур - Б36 Торсхавн

26 Април 2023 - 19:00
ЕБ Стреймур
Б36 Торсхавн
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на футболния шампионат на Фарьорските острови в тяхната Висша Лига между отборите на ЕБ Стреймур и Б36 Торсхавн.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

ЕБ Стреймур

Домакините от ЕБ Стреймур са 5-ти в таблицата с 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 срещи са вкарали 4 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 5 попадения в мрежата си. У дома ЕБ Стреймур е играл 2 мача, в които е записал 2 победи, при голова разлика 4-1.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на ЕБ Стреймур имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 9 получени гола.

Б36 Торсхавн

Отборът на гостите от Б36 Торсхавн заема трета позиция в таблицата със събрани 12 точки, след 4 победи и една загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 5 двубоя е реализирал 10 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 4 попадения в мрежата си. Като гост съставът е играл 2 мача досега, в които е записал само победи, при голова разлика 5-0.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига съставът на Б36 Торсхавн е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

ЕБ Стреймур - Б36 Торсхавн - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на ЕБ Стреймур е спечелил една победа, а отбора на Б36 Торсхавн е спечелил 4 успеха, при обща голова разлика 6-19. В последните 2 срещи пред своите фенове с Б36 Торсхавн, играчите на ЕБ Стреймур са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините записа равенство в последния кръг в Фарьорски острови, а на своя стадион е в серия от 2 поредни успеха.

Тимът на Б36 Торсхавн е в серия от 3 победи в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.