Обосновани Футболни Прогнози

Шоле - Стад Бриошен

14 Април 2023 - 20:30
Шоле
Стад Бриошен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще обърна внимание на футболната среща от поредния кръг на футболния шампионат в Лига Национал на Франция между футболистите на Шоле и Стад Бриошен.

Стига приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Шоле

Шоле са 9-ти в класирането с 38 точки, натрупани след 9 победи, 11 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя са отбелязали 33 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 35 попадения в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Шоле има 14 срещи, в които е записал 6 победи, 7 равенства и една загуба, при голова разлика 19-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Шоле са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-9.

Стад Бриошен

Тимът на гостите от Стад Бриошен е 16-ти в класирането с актив от 27 точки, записани след 5 победи, 12 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача има голова разлика 28-35. Като гост отборът има 13 мача досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 18 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Стад Бриошен са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

Шоле - Стад Бриошен - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, Шоле има спечелени 3 победи, състава на Стад Бриошен е записал една победа, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 9-9. В последните 2 двубоя на своя терен с Стад Бриошен, футболистите на Шоле имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Шоле е с 2 поредни загуби в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 3 поредни равни срещи.

Отборът на гостите постигна равенство в последната си среща в шампионата, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.