Обосновани Футболни Прогнози

Хъл Сити - Суонзи

29 Април 2023 - 17:00
Хъл Сити
Суонзи
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на шампионата в Чемпиъншип на Англия между тимовете на Хъл Сити и Суонзи.

Информацията за днешния двубой:

Хъл Сити

Домакините от Хъл Сити се намират на 15-та позиция в таблицата с актив от 56 точки, натрупани след 14 победи, 14 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 44 двубоя са успели да отбележат 50 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 60 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Хъл Сити има 22 срещи досега, в които има 9 победи, 5 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 23-26.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Хъл Сити са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Суонзи

Гостуващият отбор на Суонзи е на 12-то място в класирането с актив от 62 точки, след 17 победи, 11 равенства и 16 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 44 мача има положителна голова разлика 64-61. Навън отборът има 22 двубоя, в които е записал 7 победи, 7 равенства и 8 загуби, отбелязал е 29 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 31 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Лебедите са постигнали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика 13-4.

Хъл Сити - Суонзи - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата състава, Тигрите е записал една победа, отбора на Суонзи е спечелил 2 успеха, а в 2 срещи двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 7-9. В последните 2 двубоя на своя терен с Лебедите, играчите на Хъл Сити са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Хъл Сити постигна успех в предишния си мач в първенството на Англия, а на собствения си стадион е в серия от 2 успеха.

Отборът на гостите от Суонзи е в серия от 4 поредни победи в Англия, а на чужд терен е в серия от 3 последователни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.